Wie ben ik?

Mijn naam is Mariette Veldman. Na mijn verpleegkunde opleiding werkte ik jaren in ziekenhuizen als verpleegkundige op verpleegafdelingen en op de intensive care. De laatste jaren werkte ik als afdelingsmanager bij verschillende specialismen en was mijn rol vooral gericht op het werken met groepen op verschillende niveaus en in diverse projecten.

Ik heb ontelbaar veel mooie en inspirerende ervaringen opgedaan, die ik koester, en die uiteindelijk ook geleid hebben tot mijn besluit het roer om te gooien.

Ik wilde me weer meer kunnen focussen op de praktijk in vooral het 1 op 1 werken met mensen. Iemand daadwerkelijk tijd en aandacht kunnen geven om weer letterlijk en figuurlijk in zijn/haar kracht te komen. Want daar krijg ik energie van!

Ik had in het verleden een opleiding Klassieke massage gevolgd en besloot deze aan te vullen met de hbo-opleiding Massagetherapie, met als doel mijn eigen praktijk te starten. Het klachtgericht werken raakt aan mijn medische achtergrond en mijn wens deze kennis te blijven benutten.

De opleiding heb ik afgerond bij Esoterra in Bilthoven en inmiddels is Massagetherapie praktijk Manos een feit.

Ik combineer het geven van massagetherapie met mijn parttime werk als verpleegkundige, zowel intra- als extramuraal. Zo houd ik voeling met de praktijk van de verpleging en houd ik mijn kennis en de ontwikkelingen binnen het vakgebied bij.

Hiernaast volg ik de ontwikkelingen binnen het vakgebied van massagetherapie middels vakliteratuur, het volgen van aanvullende cursussen, en intervisie met collegae.